Afslankshakes kopen en mijn afvaldoelen behalen

Ik ben al een tijdje bezig met afvallen, dus afslankshakes kopen leek me een goed idee om mijn afvaldoelen te bereiken. Bij Sportfood heb ik daarom een aantal shakes besteld die me wel lekker leken. Eergisteren heb ik mijn pakket binnen gehad en ik begon die dag meteen met het maken van een lekkere shake. We zijn nu pas twee dagen verder, maar ik kan nu zal zeggen dat ik enorm tevreden ben over de shakes!

Lekkere smaakjes

De shake van Sportfood smaakt echt naar een overheerlijke milkshake, dus ik was eigenlijk best wel verbaasd. Normaal gesproken smaken afvalshakes namelijk niet zo lekker en dan zit ik het met moeite op te drinken. Nu was dat dus niet het geval en genoot ik gewoon van mijn shake. Ik drink ze voor of na het sporten en af en toe drink ik het ook als vervanging van een tussendoortje. De shakes vullen goed, maar liggen niet zwaar op mijn maag. Sinds ik de shake drink, heb ik niet zoveel behoefte meer aan tussendoortjes. Ik denk dus dat deze afslankshakes perfect zijn om mijn afvaldoelen te behalen. De shake zit vol goede voedingsstoffen, dus het is ook nog eens gezond!