Een goed systeem voor de verhuur van uw vergaderzalen

Een goed reserveringssysteem vergaderzalen brengt een erg hoge waarde met zich mee. Zo bespaart u niet alleen veel tijd met offertes en het verhuren van de vergaderzalen, ook is het een stuk eenvoudiger om te communiceren met huurders, collega’s en andere werknemers. De software van Mice Operations zorgt ervoor dat u een betere acquisitie krijgt. Zo ontvangt u de leads vanaf uw website in een overzichtelijke software van mice operations en ook is het mogelijk duidelijk te bekijken op welke leads/ aanvragen al gereageerd zijn, en welke nog niet. Maar ook het maken van online offertes kan zeer eenvoudig en persoonlijk via het reserveringssysteem vergaderzalen.

Event planning

Op het moment dat u een zaal wilt gaan verhuren, of al is verhuurd, is het belangrijk om een goede planning te hebben. U wilt immers geen dubbele boekingen hebben of een zaal die te lang leeg staat omdat men dacht dat deze al verhuurd was. Via het reserveringssysteem vergaderzalen van mice operations kunt u eenvoudig de planning bekijken. Zo kunt u zien welke vergaderzalen op welk moment geboekt zijn, en welke nog beschikbaar zijn. Ook is het uiteraard mogelijk om zelf handmatig boekingen toe te voegen aan de software.

Communicatie

Een goede communicatie is erg belangrijk bij het verhuren van vergaderzalen. Zeker aangezien het tijdsgebonden is kunnen er geen fouten gemaakt worden. Met het reserveringssysteem vergaderzalen zijn er veel mogelijkheden om te communiceren. Heeft u bijvoorbeeld nog een aantal vragen aan een huurder, of zijn er wellicht vragen voor u, deze kunt u eenvoudig beantwoorden via het systeem. Ook is het mogelijk om automatische taken in het systeem te zetten voor u zelf of voor andere medewerkers. Ideaal wanneer bepaalde onderdelen bijvoorbeeld nog gecheckt moeten worden maar ook voor uzelf om een goed overzicht te houden in wat nog gedaan moet worden en wat al gedaan is. Kortom, bekijk zeker eens dit systeem van mice operations voor een betere verhuur conversie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *