Eindelijk uitgerust wakker worden

Na een tijd wakker liggen in de nachten is het tijd om daar iets aan te doen, je bent al gaan kijken voor een nieuw matras want daar ligt het probleem. Helaas is een compleet matras erg duur, maar met een topper 180×200 van Perfecthomeshop heb je hetzelfde effect. Een goed comfort, temperatuur en uitstekende eigenschappen waardoor je weer heerlijk slaapt en de rust krijgt die je verdiend. Alleen zit er een heel groot verschil met een compleet matras, een topper is vele malen voordeliger. 

topper 180x200 van Perfecthomeshop

Voordelig je oude matras vervangen

Het voordeel van een topper 180×200 van Perfecthomeshop is dat je niet je oude matras hoeft te vervangen. Je legt het oplegmatras eenvoudig bovenop je oude matras, met de topper heb je weer de ondersteuning waardoor je lekker kunt slapen. De topper is in verschillende materialen verkrijgbaar, kies wat jij comfortabel vind om op te liggen. Iedereen zweet tijdens de nacht, omdat je de hoes eraf kunt ritsen en kunt wassen heb je altijd een fris en hygiënisch matras waar je op ligt.

topper 180x200 van Perfecthomeshop

Ervaring maakt kwaliteit

Omdat ze bij perfecthomeshop al 50 jaar ervaring hebben is de topper van uitstekend kwaliteit. De hele ontwikkeling is in eigen land gebeurd, natuurlijk voorzien van de beste materialen die er zijn. Ook de productie wordt in eigen hand gehouden, dit bespaart kosten die rechtstreeks terugvloeien naar de klant. Heb je een topper 180×200 van Perfecthomeshop besteld wordt deze direct geleverd uit het magazijn. Geen showroom en dure winkels met verkopers, ze proberende prijs zo laag mogelijk te houden.