Je eigen stickers maken

Overal kun je muurstickers bestellen om aan te brengen op de muur, of een andere ondergrond. Vaak zit je vast aan vaste afbeeldingen, waarbij je alleen de kleur kan bepalen voor de sticker. Maar bij plakhetzelf.nl heb je de mogelijkheid om je eigen sticker te ontwerpen. Wat je ook op de sticker wilt hebben, afbeeldingen, een logo, letters of andere uitingen. Met de online ontwerper ontwerp je precies de sticker die jij wilt hebben, voor iedere ruimte maak je eenvoudig een geschikte sticker.

muurstickers

Kies je eigen formaat

Met de online ontwerper kun je naar hartelust combineren met de muurstickers, letters en afbeeldingen voeg je eenvoudig samen tot een prachtige sticker. Eventueel in contour gesneden afhankelijk van het materiaal wat je kiest, jij bepaald welke afbeelding je laat maken. Of je nu alleen een bepaald formaat wilt ontwerpen, of een muurvullende sticker die geheel naar de stijl in een ruimte is ontworpen. De full colour stickers worden eenzijdig geprint in het ontwerp van je keuze met de juiste kleuren.

muurstickers

Ontwerp ook je eigen muurteksten

Niks is leuker en origineler dan je eigen teksten te ontwerpen met een zelfgekozen afbeelding. Waar ook in huis maak je de muurstickers die jij leuk vindt, verzin er een leuke tekst bij en je hebt iets aan de wand hangen wat iemand anders niet heeft. Met ontwerper is dit zeer eenvoudig te realiseren, kies het gewenste formaat van je sticker en je kunt creatief aan de gang gaan. Niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijven kunnen iedere tekst zelf ontwerpen online.