Speciaal uit eten in Rotterdam: uit eten Ahoy

We zijn nog niet zo lang verhuisd naar Rotterdam en waren op zoek naar een plek waar we goed zouden kunnen en waar we naar ons zin zouden hebben. Voor ons is de sfeer in het restaurant zoveel belangrijker dan het eten zelf, echter het eten dient ook goed te zijn om te kunnen genieten van de moment. 
Aangezien ik zelf vegetariër ben, is het niet altijd eenvoudig om een geschikt restaurant te vinden. Dankzij mijn zoektocht naar uit eten Ahoy zijn wij bij Cozinha do mundo terecht gekomen. Echter bij Cozinha do mundo was dat geen probleem en waren er toch een aantal mogelijkheden voor vegetariërs.

Het restaurant Cozinha do Mundo
We hebben dan ook een gezellige avond gehad in Cozinha do Mundo in Rotterdam en hadden het zeker naar ons zin. Er hangt een aangename sfeer in het restaurant en het eten is ook niet alledaags, maar uitmuntend. We komen er zeker terug, al is het maar om gewoon een glaasje te komen drinken. Ze bieden namelijk ook een aantal snacks aan die goed passen bij een glaasje. De gerechten waren zeer kwalitatief en de smaken kwamen zeer goed tot zijn recht. We komen er zeker nog terug, liefst zo snel mogelijk.