Stoppen met roken, zo pak je het slim aan

Wil jij na al die jaren eindelijk eens stoppen met roken? Heb je het al vaak geprobeerd maar wil het maar niet lukken? Dan mis je mogelijk de juiste kennis om het slim aan te pakken. Daarom geven wij je graag een aantal handigheidjes die het stoppen net wat makkelijker maken. Denk aan het roken van elektrische sigaretten met e-liquids, tot aan andere handigheidjes. Je leest het hier!

Slim stoppen

e-liquids

Er zijn maar weinig mensen die na lange tijd roken, zomaar kunnen stoppen. Veel mensen hebben veel pogingen nodig en hebben er dan nog steeds heel veel moeite mee. En dat geeft aan dat er enorm moeilijk kan zijn. De verslaving kan hardnekkig zijn en je kunt mogelijk de hoop al zijn kwijtgeraakt. Echter moet je het zo makkelijk mogelijk voor jezelf maken. Wij raden dan ook aan om de verleiding naar sigaretten zo klein mogelijk te maken. Gooi al je sigaretten weg, ga minder om met mensen die roken en ga al zeker niet mee naar buiten wanneer mensen gaan roken. Dit zorgt er allemaal voor dat de verleidingen minimaal blijven, zodat de kans op een terugval zo klein mogelijk wordt. 

Daarnaast kun je ervoor kiezen om het nog groter aan te pakken. En dit kan met een e-smoker, dit is een elektrische sigaret die veel minder slecht voor je is. Er zit wel nicotine in, waardoor je geen ontwenningsverschijnselen zult krijgen. Deze e-smokers zijn dus veel minder schadelijk en bovendien ook goedkoper. Het kent dus alleen maar voordelen en is een goede manier om te stoppen met sigaretten.

e-liquids

Je koopt zo’n e-smoker in de winkel of bij een webshop. Daarbij kun je ook de liquids online bestellen, zodat je niet naar de winkel hoeft. Let er alleen nog maar even op of je de juiste e-sigaretten vindt en je bent klaar om te stoppen met sigaretten.