Strakke landelijke keuken maakt me gelukkig

Mijn vriend woont al jaren op het platteland in Friesland. Toen wij een relatie kregen, wilde hij perse in zijn huis blijven wonen. Uiteindelijk heb ik het een kans gegeven en ben bij hem ingetrokken. Het leven op het platteland bevalt me goed, toch wilde ik wel mijn eigen plekje in huis hebben. Omdat ik zo van koken hou, is de keuken mijn domein geworden. Een paar jaar terug heb ik bij mijn vriend aangegeven dat ik graag een strakke landelijke keuken zou willen. Hiermee was het voor mij mogelijk om voor mijn gevoel de stad met het platteland te combineren. Het vinden van een strakke landelijke keuken heeft me heel wat uurtjes gekocht. In de auto naar winkels in de regio en op internet. Een vriendin van me gaf me de tip om hier eens te gaan kijken. Het bleek een gouden tip. Want hier vond ik wat ik zocht. Een prima assortiment, behulpzame medewerkers en scherpe prijzen. Binnen een paar uur had ik een keuken gekocht!

strakke landelijke keuken

Altijd een klant

Ik merkte dat ik na plaatsing van de keuken hier nog steeds klant was. Ik had nog een paar puntjes waar ik niet tevreden over was. Dit werd binnen een paar dagen keurig opgelost. Echt fantastisch. Nu is alles klaar en is het genieten geblazen. Heerlijk! Dit bedrijf is echt een aanrader!