Tweedehands bureau aanschaffen?

Een bureau is vooral een praktisch en nuttig onderdeel van je werkomgeving. Veel mensen en bedrijven kiezen dan ook vaak voor een tweedehands bureau. Wanneer je goed zoekt vind je binnen “no time” je ideale tweedehands bureau, want er is een ruim aanbod. Er is keuze te over wanneer het gaat om maten, kleuren en gebruikte materialen. Ook qua vormen is het aanbod zeer ruim. Hoekbureaus, wingbureaus of hele complete opstellingen, je kan het werkelijk zo gek maken als je zelf wilt.

Waar op te letten bij een tweedehands bureau

Tweedehands bureau

Waar je op moet letten bij een tweedehands bureau is eigenlijk hetzelfde als wanneer je een nieuw bureau gaat aanschaffen. Het draait eigenlijk om drie belangrijke punten. Ten eerste gaat het om ergonomie. Zorg ervoor dat je tweedehands bureau de juiste afmetingen heeft. Niet alleen voor de werkzaamheden die je er op uitvoert, maar ook in de relatie tot de ruimte waarin je tweedehands bureau komt te staan. Ten tweede gaat het om duurzaamheid. Hier is het belangrijk de juiste keuze te maken. Kies je voor gebruikt en ouderwets tweedehands bureau, waarbij de stoel enkel gereinigd is en een beetje opgeleukt. Of kies je voor refurbished, waarbij je tweedehands bureau niet alleen is gereinigd, maar ook is nagekeken op gebreken. Tenslotte gaat het om de uitstraling van je bedrijf. Niet geheel onbelangrijk natuurlijk.

Tweede leven

bureau

Wanneer je kiest voor een tweedehands bureau geef je deze ook een tweede leven. Niet geheel onbelangrijk in een tijd waarin duurzaamheid, footprint en groen de boventoon voert. Voor het geven van een nieuwe kans aan een tweedehands bureau, wordt je uiteraard beloont. Je profiteert namelijk van een beduidend lagere prijs en vaak krijg je hiervoor service en ook nog eens een goede garantie voor terug.