Wat is een penisring en waar dient het voor?

Er zijn talloze speeltjes op de markt voor iedereen die graag wil experimenteren in de slaapkamer. Je hebt speeltjes die je alleen kunt gebruiken om te masturberen maar ook genoeg gadgets om samen mee te genieten, of je nu twee mannen, twee vrouwen of een man en vrouw bent. De penisring is bijvoorbeeld een populair item waar nog steeds velen plezier aan beleven. Maar wat is het precies en waar gebruik je het voor? Dat lees je hier.

penisring

De penisring

Een penisring zorgt ervoor dat het bloed niet zo makkelijk kan terugstromen uit de penis. Een uitkomst dus voor mannen die moeite hebben hun penis stijf te houden. Dat is dan ook de eerste functie van een penisring: hij zorgt ervoor dat een erectie langer hard blijft. De tweede functie: de ring stimuleert beide partners tijdens de penetratie. Dat kan de vrouw helpen makkelijker klaar te komen, zeker als je een vibrerend exemplaar gebruikt. De derde: een penisring stelt de zaadlozing uit, waardoor je langer seks kunt hebben. En tot slot de vierde functie; je kunt de ring gebruiken als erotisch sieraad. Penisringen zijn er in vele soorten maten, diktes, materialen en vormen.

penisring

Een penisring kopen

Wil jij de penisring graag uitproberen maar vind je het een beetje genant om deze te kopen in een winkel? Je bent absoluut niet de enige. Probeer wel te onthouden dat iedereen in die winkel er komt om iets nieuws te proberen of een probleem in de slaapkamer op te lossen. Vind je het nog steeds geen prettig idee? Dan kun je altijd je penisring online bestellen.